Les Gîtes au fil du Loison

Email:    Info line: +33 615 322 305
-->

Les Gîtes au Fil du Loison

petit gîte, Louppy-sur-Loison

Petit Gîte (2 pers.)

De ideale gîte voor de vakantie voor 2.
De kleine gîte (het Franse woord voor vakantiewoning!) is intiem en de tuin grenst (hoe kan het ook anders) aan de Loison! De gîte kenmerkt zich door de warme uitstraling van de natuurlijke materialen die zijn gebruikt. Buiten het seizoen wordt er verwarmd met de houtkachel, zoals gebruikelijk is bij de lokale bevolking.

280 euro
per week
Meer informatie

gîte perdu, Dombras-sur-Loison

Gîte Perdu (max. 7 pers.)

In Dombras ligt de Rue Perdue (de verloren straat), waar deze grote vakantiewoning in alle rust een plek gevonden heeft. De gîte waar een gezin optimaal kan vertoeven. Ideaal voor de kinderen en ook om te fietsen en te wandelen in de wijde omgeving. De woning is groot en licht, met 3 slaapkamers! Een heerlijk terras waar u na uw ontdekkingstochten kunt genieten van een glas wijn en de barbecue.

580 euro
per week
Meer informatie

grand gîte, Louppy-sur-Loison

Grand Gîte (max 10 pers.)

Voor de grotere groepen is er de grote gîte. Met 5 slaapkamers en 2 badkamers heeft u plaats voor alle kinderen en kleinkinderen, voor vrienden en kennissen. Uitgerust met een sauna (infrarood) en een beamer die uw woonkamer in een ware bioscoop omtovert! De openhaard, de barbecue, het terras, gezelschapsspelen en natuurlijk draadloos internet! Een keuken met alle comfort: oven, gourmet, fondue en magnetron. Een gîte om lief te hebben.

725 euro
per week
Meer informatie

grand gîte, Louppy-sur-Loison

Gîte les deux renards (max 5 pers.)

Een verrassend aangename gîte voor het gezin, in een voormalige fermette (dorpsboerderij) uit 1715 in het charmante dorp Brouennes Als je de woning binnenkomt kom je direct in een gezellige woonkeuken, daarachter de woonkamer met toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een badkamer. Een slaapkamer met een dubbel bed en een met een enkel bed. Onder het dak nog een slaapkamer met een dubbel bed.

550 euro
per week
Meer informatie

gîte la petite grange1, Brouennes

Gîte la petite Grange

De stal waar vroeger de geiten stonden is omgebouwd tot een mooie comfortabele gîte voor 2 personen. Het hooi en de rommel ging eruit, we herstelden, brachten nieuwe elementen aan, maakten er een cosy huisje van om helemaal te kunnen onthaasten met z'n tweeën. Het resultaat is een juweel waar een ieder zich thuis zal voelen. De terrassen aan de achterzijde geven een bijzonder aspect aan deze woning, maar ook het bankje bij de voordeur zal menig toerist bekoren.

320 euro
per week
Meer informatie

De Loison:

een kleine eigenwijze rivier die ontspringt in het noorden van de Meuse bij het dorpje Loison. Hij stroomt langs o.a. Dombras en Louppy-sur-Loison en komt na 52 km uit in de Chiers. En die Chiers eindigt weer zoals zovele stromen en rivieren in de grote Maas.

De Meuse:

het mooiste departement in het noorden van Frankrijk, met een schat aan natuur, een overweldigende geschiedenis en grote rijkdom aan cultuur erfgoed. Het groene departement waar het goed fietsen en wandelen is.

Reserveringen

Johan & Veronique Geerts
Vaste telefoon: +33 329 883 179
Mobile telefoon: +33 615 322 305
E-mail:
Niewsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?